Referencer

   
 
   

www.garmin.dk

 

 

En stærk præsentation af Garmin produkter. Brugt både af forhandlere og slut-brugere til at lære om produkternes funktioner, sammenligne modeller, downloade opgraderinger og meget mere. Et teknisk leksikon dynamisk genereret baseret på indhold styret af klienten. Selv ved store mængder indhold er det meget intuitivt at bruge. www.garmin.dk bruger DOBST.

   

www.gps.dk

 

 

Den mest successfulde forbruger GPS webshop, servicerer 1,5 millioner sidevisninger pr. måned. Specielt designet til at passe til et bredt udvalg af forbrugere og professionelle købere. www.gps.dk er baseret på DOBST, som gør det muligt at behandle et hvert indhold i systemet. Design skabelonen er brugt til relaterede systemer
(f.eks. www.gpsdanmark.com), for at bibeholde ens udseende i forretningsgruppen.

   

TDC kursus administration

 

 

Strømligning af interne procedurer. Forbedre kundeservice og frigøre resourcer. Notifikationer og påmindelser sendes automatisk til kursister, undervisere osv. Statistikker for forskellige dele af kundebasen er tilgængelige for TDC administratorer. Designet er ikke lavet af Nitram Lexa. Systemet er integreret med den eksisterende TDC løsning, usynligt for brugeren. Kunde data er hentet fra en eksisterende intern database.

   

TDC tilfredshedsundersøgelse

 

 

Real-tids statistik for on-line undersøgelse. Resultater er vist i specielle diagrammer, udviklet specielt til denne TDC applikation. Resultater er sammenlignelige år for år, der gør det til et meget brugbart værktøj til at måle kunders tilfredshed. Både multiple choice og fritekst svar er omdirigeret til relevant personale.

 
   
 

info@nitramlexa.comTlf: +45 70 25 24 23